Companie

In contextul dezvoltarii inevitabile si permanente a tehnologiei in toate domeniile, pentru eficientizarea calitatii si volumului produselor tehnologice, compania Mind 4D ofera servicii de suport tehnic CAD specializat.

Companiile folosesc aceasta externalizare a serviciilor de proiectare, pentru exploatarea mai eficienta a timpului si resurselor alocate proiectelor, cat si pentru flexibilitatea rezultata in gestionarea resurselor umane destinate proiectarii pentru proiecte pe termen lung sau scurt.

Mind 4D este o companie specializata in servicii de suport tehnic in domeniile CAD. Serviciile curente oferite sunt destinate clientilor care isi desfasoara activitatea in numeroase sectoare: automotive, electrocasnice, dispozitive extractie/distributie petrol/gaze naturale, aerospatiale, navale.

Serviciile pot fi prestate prin delegare de personal specializat la sediul clientului, sau prin suport oferit din sediul personal, in functie de cerintele clientului si de complexitatea proiectului abordat.

servicii proiectare brasov
suport tehnic CAD brasov
consultanta CAD brasov
conversii CAD brasov
servicii proiectare brasov
suport tehnic CAD brasov
consultanta CAD brasov
conversii CAD brasov